Personlig service Säker betalning Snabba leveranser Fraktfritt över 1500:-   

Avloppsbrunnar & golvbrunnar

Köp avloppsbrunn för badrum, offentliga platser & industri online

Här hittar du avloppsbrunnar, golvbrunnar, brunnslock och tillbehör för hem, offentliga platser och industri. Sortimentet består av kvalitetsmärken som bland annat Jabo!, Blücher och Purus till bra priser.

Brunnarna kan beställas med eller utan vattenlås, med sido- eller bottenutlopp, och beroende på vilken miljö de ska installeras i väljer du gjutjärn, plast, plastöverdraget gjutjärn eller rostfritt stål. Detaljerad info finner du under respektive produkt. Vill du ha hjälp? Kontakta oss så ser vi till att du hittar rätt när det gäller avrinning och allt annat inom VVS.

Bra avrinning i till exempel badrum, garage och utomhusmiljöer är viktigt för och undvika att vatten blir kvar. Hos oss handlar du till bra priser från ett stort sortiment. I sortimentet finner ni också många olika tillbehör till golvbrunnar och avloppsbrunnar för en komplett uppsättning, allt som du behöver!

 

1  2  3  4  5  6  7  8  ..37 Nästa »

Golvbrunnar från tillverkare som Purus, Jafo & Vieser

En golvbrunn har en mycket viktig uppgift med att hjälpa vatten och rinna bort. Använd en golvbrunn i badrummet, garaget eller på annan plats där det finns vatten. Din VVS-Butik är återförsäljare av välkända varumärken som Purus, Jafo och Vieser. Det finns golvbrunnar med eller utan vattenlås. Golvbrunn med vattenlås används i exempelvis duschen och förhindrar att dålig lukt att sprida sig i rummet. I torra utrymmen rekommenderas golvbrunn utan vattenlås så att inte gammalt vatten blir stående i vattenlåset och bildar bakterier.

Avloppsbrunnar i material som plast, gjutjärn & rostfritt stål

Vatten som spolas i toaletten eller rinner från duschen letar sig ut i en avloppsbrunn. Brunnen fångar upp slam och hindrar att det letar sig ut i naturen. En avloppsbrunn finns nedgrävd utomhus och tillverkas i många material som plast, gjutjärn och rostfritt stål. Avloppsbrunn med infiltration är vanligt även om det finns andra varianter på utförande att välja vid ett enskilt avlopp. I utbudet finns det flertalet olika storlekar och former på avloppsbrunnar beroende på hushållets behov.

Golvbrunn för avrinning i dusch, garage & tvättstuga

Det är krav på golvbrunn i på vissa ytor som vid exempelvis badkar eller varmvattenberedare. En golvbrunn i din tvättstuga eller på annan plats som är tillverkad före 1990 ska bytas ut vid renovering. Vid avrinning i exempelvis en dusch rekommenderas att använda golvbrunnsfilter som fångar upp hårrester och minskar risken för dålig lukt. Golvbrunn med klinkerram, till plastmatta, för ingjutning och många andra modeller samt tillbehör för komplett installation och underhåll finner du hos Din VVS.

Hos oss kan du handla alla tänkbara brunnar för avrinning. I närmare 15 år har vi erbjudit ett brett och prisvärt sortiment av VVS-varor på nätet. Som hemmafixare eller företagare beställer du enkelt hem det du behöver inom VVS, från välkända märken. Ta gärna en titt bland våra övriga kategorier innan du lägger din beställning, när du handlar för över 1500 kronor bjuder vi på frakten. Du betalar via den säkra betalningslösning som passar dig bäst, och 14 dagars öppet köp gäller på allt du handlar hos oss.

Din VVS-butik – snabba leveranser, stort sortiment, personlig service.