Personlig service Säker betalning Snabba leveranser Fraktfritt över 1500:-   

Pumpautomater och vattenautomater

Bevattningspump för både lantbruk och trädgård

På platser där det går åt stora mängder vatten, som exempelvis på lantbruk och i större trädgårdar, kan man med fördel använda sig av en bevattningspump. Den kan pumpa från förbruknings-, regn- och sjövatten vilket kan användas till bland annat djur och odlingar, istället för att ni ska behöva vattna med vatten från den egna brunnen. Det finns många fördelar med att man istället tar tillvara på det vatten som finns, särskilt under torra somrar när det kan råda vattenbrist.

Pumpautomat för dricksvatten och sjövatten

Att installera en pumpautomat gör det enklare och smidigare att få en kontinuerlig vattenförsörjning i villor, småhus och sommarstugor. Automaten är kombinerad med en trycktank eller hydropress ser pumpautomaten till att det hela tiden finns förbrukningsvatten tillgängligt. Pumpen har en hög driftsäkerhet och kan arbeta självständigt, exempelvis är de utrustade med överhettningsskydd, självevakuering och inbyggt motorskydd.

1  2  3 Nästa »

Jetpump med 3-fas och anpassad sughöjd

Många av pumparna i vårt sortiment finns i antingen utförandet med 1-fas eller 3-fas. Fördelen med en pump som har 3-fas är att den klarar av att använda en högre effekt och kan därmed pumpa en större mängd vatten, jämfört med pumpar som har 1-fas. Sughöjden kan anpassas men var alltid uppmärksam på vad den maximala höjden är. En självsugande jetpump är en långsiktig investering och ska även vara relativt underhållsfri. Ett vanligt användningsområde är att pumpa upp vatten ur en grävd brunn.

Bevattningspump och pumpautomat från Grundfos

Ett av de mest kända varumärkena på marknaden är Grundfos. Deras hållbara och högkvalitativa produkter har blivit en favorit för både hemmafixare och yrkesverksamma hantverkare inom VVS. Med en bevattningspump och en pumpautomat kan du själv skapa ett pumpsystem där så mycket som möjligt går på automatik. Att bygga upp en smidig bevattning som ser till att grödor, odlingar och annat får sin dagliga mängd med vatten, utan att det krävs en riktad arbetsinsats, är något som betalar sig tillbaka i både tid och pengar.