Personlig service
Snabba leveranser
Säker betalning
Fraktfritt över 1500:-

Pumpautomater och vattenautomater

Jetpumpen är en självsugande tryckstegringspump som används till pumpning av förbruknings-, regn- och sjövatten; idealisk för ex. trädgårdsbevattning, brunns- och länspumpning.

Kombinerad med trycktank/hydropress har vi fått en pumpautomat, som automatiskt sköter försörjningen av förbrukningsvatten i villor och småhus. Trycktanken säkerställer ett jämnt vattentryck och har stor kapacitet i förhållande till sin relativt lilla volym, vilket gör pumpautomaten fördelaktig ur utrymmessynpunkt och i jämförelse med mer skrymmande hydroforer. Med funktioner som självevakuering, tryckströmbrytare och inbyggt motorskydd blir automaten såväl driftsäker som självständig.

Dina krav på utförande och prestanda kommer säkert bli tillmötesgångna av vårt breda och varierade sortiment av vattenautomater från Wilo, Debe, Altech, Beulco, Grundfos, Dahl och Osby Pump.

Sorteringsordning:
Visningsformat:
1  2  3  4  Nästa »  |  Visa alla
Altech Förbrukningspump, CA 100 BF 3-F
Altech förbrukningspump i gjutjärn.

För pumpning av förbrukningsvatten, br...
2995 kr
1  2  3  4  Nästa »  |  Visa alla
 Triopart International AB 556569-3743   |   Telefon: 0533 - 106 50   |  Göstakrog 4 661 93 Säffle   |  Copyright 2016 Din VVS-Butik. All rights reserved.