Personlig service Säker betalning Snabba leveranser Fraktfritt över 1500:-   

Vägtrummor

Köp vägtrumma från Uponor online

Du som vill hitta en bra vägtrumma från Uponor har hamnat helt rätt. Vi har ett brett utbud av flera olika vägtrummor från Uponor, en av de ledande leverantörerna av rörsystem i plast. Här hittar du såväl kompletta vägtrummor som tillbehör och delar om du behöver komplettera en befintlig vägtrumma med en ny komponent.

Uponor är en pålitlig och professionell tillverkare vars vägtrummor är tillverkade för att kunna leverera förstklassig service och hög kvalitet. Det innebär att de givetvis uppfyller de tekniska krav som Trafikverket ställer vid vägkonstruktion. En vägtrumma från Uponor är därför utmärkt att använda för vägbyggnation. För personlig service och hjälp vid frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på 0533-106 50 eller via mejl.

 

Vägtrummor i många dimensioner – 200, 300, 600 m.fl

Det är viktig att dimensionera en vägtrumma efter dess syfte. Anpassa storleken utifrån användningsområde och den omkringliggande omgivningen, gärna något större ifall det finns ökad risk för översvämning på platsen. Några av de dimensioner som finns på vägtrummor är 200, 300 och 600 mm. Kan användas i vattendrag och för att leda bort regnvatten från att samlas på oönskade ställen. Vägtrumma i plast håller hög kvalitet och är utformad så att vattenlevande djur som fiskar ska kunna ta sig igenom.

Skarvmuff och dubbelmuff för avlopp

Ibland finns det behov av att skarva ihop två vägtrummor eller olika vägrör. Då används en skarvmuff eller dubbelmuff som bidrar till att leda vattnet vidare. Det finns även olika typer av grenrör för att ansluta till två rörsystem om vatten kommer från flera håll. Komplettera med tätningsringar för och säkerställa att det inte uppstår något läckage där vatten tränger ut på fel ställe. Säkerställ att produkterna har samma dimensioner så att det går att sammanfoga.

Vägrör av hög kvalité uppfyller alla krav

Trafikverket ställer flertalet krav vid vägbyggnation däribland på de vägrör som används. Det finns tekniska krav som behöver uppfyllas samt Anläggning AMA. Uponor tillverkar produkter som möter dessa krav och har en lång hållbarhet. Produkter som är tillverkade för att användas och har ett varierat utbud av tillbehör för att möta upp varje tillfälle. Välj mellan kompletta vägtrummor eller enstaka delar som vägrör för att byta ut ett befintligt system. Kan användas både av privatpersoner och för att konstruera hållbara vägar.