Personlig service Säker betalning Snabba leveranser Fraktfritt över 1500:-   

Reservdelar & tillbehör varmvattenberedare från Nibe & CTC m.fl.

Köp tillbehör till VVB online

Välkommen till dinvvsbutik.se, din expert på nätet för tillbehör till vvb. Här hittar du termostater, elpatroner, anoder, golvstativ, expansionstillsatser och andra delar du behöver. Ett stort sortiment, säkra betallösningar och snabba hemleveranser gör att vi har blivit mångas förstahandsval när det kommer till VVS-produkter online.

Välkända varumärken och 14 dagars öppet köp ger lite extra trygghet, så att du kan sova gott med vetskapen att du har gjort ett klokt köp. 

Reservdelar till varmvattenberedare från Nibe & CTC

När du söker reservdelar till vvb har vi det du behöver till din varmvattenberedare. Klicka enkelt och smidigt hem allt från värmesköldar och termostatbegränsare, till smältsäkringar och väggkonsoler. Oavsett om du är hemmafixare eller företag får du personlig service och priser som ger mycket över i plånboken.

Har du en varmvattenberedare från CTC? Upptäck våra tillbehör från CTC och tveka inte att kontakta oss om du har frågor om våra produkter.

Elpatron till varmvattenberedare

Letar du efter en elpatron? Enkelt uttryckt består en elpatron av elektriska metallslingor som värmer upp vattnet, som en doppvärmare. Utforska vårt utbud av elpatron varmvattenberedare och beställer du för mer än 1500 kr får du fri frakt.

Välj bland kända kvalitetsmärken som Nibe, Metro, CTC, Värmebaronen och flera andra. Dinvvsbutik.se är din trygga expert när du söker VVS-produkter online. Smidigt, prisvärt och snabba hemleveranser göra att vi har fått många nöjda kunder.

Termostat för VVB

Termostaten är viktig för att reglera vattentemperaturen i din beredare. Här hittar du termostatprodukter av hög kvalitet från etablerade tillverkare som gör att du får exakt rätt varmvattentemperatur. När du beställer från oss får du alltid öppet köp i 14 dagar och säkra betallösningar, så att du blir 100 procent nöjd och får hög varmvattenkomfort i många år framöver.

Kom ihåg att hålla din termostat på tillräckligt hög temperatur, annars finns risken att legionellabakterier uppstår i din varmvattenberedare.