Personlig service Säker betalning Snabba leveranser Fraktfritt över 1500:-   

Avlopp & avloppssystem

Köp reningsverk för vatten och avlopp online

Hos oss på Dinvvsbutik.se finns allt du behöver för reningsverk till vatten och avlopp. Ett brett sortiment av produkter med allt från avskiljare för slam, fett och olja till enskilda avlopp, avloppstankar och brunnar. Här finns alla stora och små komponenter som kan behövas. De mest förekommande reningsteknikerna för avloppssystem, förutom slamavskiljning, är infiltrationsanläggning, markbädd och minireningsverk. Vi har stor erfarenhet inom området och hjälper gärna till så att du hittar rätt produkter till ditt projekt.

Hur fungerar avloppssystem?

Fastighetsägaren är ansvarig för avloppssystem från fastigheten fram till tomtgränsen, oavsett om det är ett kommunalt eller ett enskilt avlopp. Det som spolas ner i toaletten åker via avloppsrören och landar slutligen i exempelvis  en avloppstank eller hos ett kommunalt reningsverk. Att använda sig av slutna avloppssystem förhindrar övergödning i marken och det är viktigt för att vi ska kunna behålla en bra hälsa och miljö. Utbyggnaden av avlopp i Sverige inleddes i större skala under 1880-talet.

1  2  3  4  5  6  7  8  ..89 Nästa »

Infiltration för enskilt avlopp i fritidshus

Att ha ett fungerande avlopp till toaletten är att föredra för dem allra flesta i till exempel sommarstugor och fritidshus, alternativet är ett utedass. Vid anläggning av enskilda avlopp är det vanligt att använda sig av infiltration, vilket är den vanligaste reningstekniken i Sverige. Observera att du behöver tillstånd för att få anlägga ett enskilt avlopp. Kolla alltid upp med din kommun vilka regler som gäller. En duktig grävmaskinist kan sedan hjälpa till att projektera en infiltrationsbädd av rätt storlek till ditt fritidshus. Sand- och makadam brukar användas som material och detta skiljer bort slam från vatten på ett naturligt sätt.

Produkter för avlopp från Baga, Fann och Uponor

Hos Dinvvsbutik.se hittar du produkter från kända varumärken som Baga, Fann och Uponor. De tillhör de ledande tillverkarna inom avloppsprodukter och tillbehör och dessa tre är kända för sin hållbarhet och höga kvalitet. Hos oss kan du, som privatperson eller företag, handla till marknadsanpassade priser. Här finns allt som du behöver för att skapa ett godkänt avloppssystem, oavsett om det är ett litet enskilt avlopp till en sommarstuga eller ett större system till en fastighet.