Personlig service Säker betalning Snabba leveranser Fraktfritt över 1500:-   

Handpumpar

Köp handpumpar och klaffpumpar för vatten

En handdriven klaffpump kan användas till så gott som alla vätskor och sughöjder på upp till omkring 8 meter. Ofta används de som exempelvis nödpumpar vid strömavbrott inom industrin och som påfyllningspumpar för olika processvätskor. Det är även en bra lösning att ha till en egen brunn på gården eller vid fritidshuset där el saknas. I det breda sortimentet finns handpumpar för vattenbrunn från de välkända tillverkarna Beulco Armatur och AB Gustavsberg. De står för handpumpar av hög kvalitet.

Klaffpumpar från Gustavsberg & Beulco nr2

Handpumpar går också under namnet klaffpumpar. De produkter som vi erbjuder säljs av svenska företag med lång historik inom branschen. AB Gustavsberg grundades redan 1825 medan Beulco Armatur startades på 1970-talet, men man fick snabbt en viktig roll på marknaden med sina VVS-produkter. En klaffpump från Gustavsberg eller Beulco är ett självklart val för dig som söker efter svenskt kvalite och hållbarhet. Vi har klaffpumpar till vatten och andra tänkbara vätskor. Tveka inte att kontakta oss om du tvivlar på vilken typ av handpump som passar bäst för ditt ändamål.

Handpumpar till bränsle som diesel, bensin & olja

Handpumpar är ett populärt hjälpmedel på bland annat industrier och i verkstäder. De klarar nämligen inte bara av att suga upp vatten utan även många typer av bränsle och processvätskor. Bränsle som diesel, bensin och olja är ingen utmaning för dessa slitstarka pumpar. Det gör att de kan användas som påfyllningspumpar likaväl som nödpumpar vid till exempel strömavbrott. En manuell handpump till olja, bensin och liknande gör att verksamheten kan fortsätta att rulla på i den utsträckning som det är möjligt. Detta är alltid en bra och smidig lösning att investera i.

Köp klaffpump & handpump till bra pris online

En handpump går att använda i många olika sammanhang och för en mängd olika vätskor. Den är enkel att pumpa med och tar inte särskilt stor förvaringsplats. Från oss handlar du alltid till marknadsanpassade priser och hemleverans. Det gör att du hittar ett stort sortiment av klaffpumpar till bra priser i vår butik. Om du har frågor eller behöver tips och råd kring ditt val av pump är du välkommen att kontakta oss via telefon på 0533-10650.