Personlig service Säker betalning Snabba leveranser Fraktfritt över 1500:-   

Ventiler/anslutningsslang

Rätt typ av ventil, ballofix och anslutningsslang är absolut nödvändigt för ett hållbart och välfungerande resultat. Din VVS Butik har samlat alla ventiler och anslutningsslangar som kan tänkas behövas vad gäller VVS, och hos oss kan du enkelt beställa högkvalitativa tillbehör från välkända varumärken som Gustavsberg, Broen, Beulco, Presto, Trio och många fler.

Brett utbud av VVS-tillbehör

Eftersom det finns ett brett utbud av olika ventiler och tillbehör är det lätt att beställa fel, men vi finns där för dig för att motverka sådana misstag. Vår målsättning är att hjälpa professionella företag och ambitiösa hemmafixare, både vad gäller att förse dig med rätt produkter till konkurrenskraftiga priser och hur du ska gå tillväga. Sedan 2004 har vi bedrivit internethandel med VVS-varor och har därmed samlat på oss en hel del erfarenhet vad gäller VVS, och den kunskapen vill vi gärna dela med oss av till dig. Vi har därför en aktiv kundtjänst där du kan höra av dig med funderingar eller frågor, vi ställer gärna upp med tips och råd.

Tanken är att du ska gynnas av att beställa VVS-produkter från Din VVS butik. Förutom att vi säljer VVS-varor till marknadsanpassade priser kan vi utlova en snabb leverans, frakten är helt kostnadsfri när du lägger en beställning över 1500 kr och du har alltid 14 dagars öppet köp. Oavsett om du är ett proffs eller en amatör kommer du att spara tid och pengar när du handlar hos oss och med över 50 000 produkter i vårt sortiment kan vi garantera att vi har det du behöver när det kommer till VVS. Välkommen att beställa ventiler och anslutningsslangar från Din VVS butik redan idag!

1  2  3  4  5  6  7  8  ..16 Nästa »