Personlig service Säker betalning Snabba leveranser Fraktfritt över 1500:-   

VVC-pumpar

Vad är VVC?

Varmvattencirkulation förkortas vanligen VVC. En pump av detta slag cirkulerar hushållets varmvatten konstant så att det alltid finns tillgängligt vid varje tappställe. Samtidigt minskar risken för bakterietillväxt, då vattnet aldrig blir kallt eller stillastående i ledningarna.
Det går att montera pumpar för varmvattencirkulation i villa, lägenhet och alla andra typer av fastigheter. Pumparna kan köpas med både temperaturstyrning, tidsstyrning och dygnet runt-drift.  Vi har stor erfarenhet inom området och vi delar gärna med oss av kunskapen till dig, när du står i valet av vilken VVC-pump som bäst passar era behov.

Varmvattencirkulation i villa

I en villa är det bekvämt att ständigt ha ett cirkulerande varmvatten både till badrummet och köket. Varmvattencirkulation i villa gör att du inte behöver stå och vänta på att vattnet ska bli varmt genom att spola en längre stund. På vår hemsida finns det vvc-pump för både stora och små villor. När du handlar pumpar för varmvattencirkulation från oss kommer produkterna alltid med hemleverans. Bland våra kunder finns både privatpersoner och företag som är i behov av VVS-varor av hög kvalitet till bra pris.

Visa filter Dölj filter
Varumärke
Grundfos AB Perfecta Pump AB WILO Sverige AB
Pris

VVC-pumpar från Grundfos och Wilo

VVC-pumpar från Wilo och Grundfos är varmvattencirkulationspumpar från välkända varumärken. Det är företag som har funnits många år på marknaden och levererar högkvalitativa produkter. Hos oss kan du alltid välja från ett brett sortiment som gör det möjligt att hitta den perfekta vvc-pumpen för dina behov. Välj rätt pump utifrån storleken på fastigheten och hur mycket vatten som kommer att pumpas runt för att se till att det finns varmt vatten vid varje tappställe.

Tappvarmvattenpump med temperaturstyrning

Det finns flera olika typer av vvc-pumpar och de har olika egenskaper. En av dessa är tappvarmvattenpump som är temperaturstyrd. Du kan själv styra och bestämma vilken temperatur vattnet ska ha när du vrider på kranen. Temperaturen kan ställas in efter önskemål, exempelvis för att spara längre på det varmvatten som finns. Behöver du få tips kring vilken pump som passar för dig så är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna med att hitta rätt tappvarmvattenpump för dina behov.