Personlig service Säker betalning Snabba leveranser Fraktfritt över 1500:-   

Fiberdukar

Fiberdukar från Terra Tex och Home

Här hittar du fiberdukar från bland annat Terra Tex och Home, som är utmärkta att använda för exempelvis dränering, separation, marktäckning och som odlingsväv. De kan också användas i syfte att förstärka småvägar, trädgårdar och slänter. Vi har ett mycket brett sortiment av olika sorters fiberdukar här i vår webbshop, för alla olika prisklasser och behov. Fiberdukar är nålfiltade och har en hög hållfasthet. Tack vare det kan vatten lätt passera medan större partiklar och föroreningar hålls tillbaka. Både Terra Tex och Home levererar fiberdukar av hög kvalitet och lång livslängd – kontakta oss om du vill ha hjälp att välja rätt.

Köp fiberdukar för odling och dränering online

Ta hand om växter på bästa sätt genom att använda en fiberduk. Fiberduk kan användas till gräsmatta, pallkrage eller på annan plats där något odlas. Används som skydd mot exempelvis insekter eller frost som riskerar att orsaka skador på plantorna. Det går även utmärkt att använda fiberduk till dränering runt exempelvis husgrund eller i samband med odling. Kontakta Din VVS på 0533-106 50 eller via mejl för att hitta den bästa produkten till dina behov.

Fiberdukar till gräsmatta och pallkrage

Skapa ett bra klimat i jorden oavsett om det är för att anlägga gräsmatta eller odla tomater. I samband med plantering placeras fiberduk ut som hjälper till att behålla ett fuktigt och gynnsamt klimat så att växter kan börja gro. En fiberduk i odling skyddar dessutom om det skulle bli frostnätter så att inte grödan tar skada av kölden. Fiberduk placeras ut under jorden eller ovanpå exempelvis en pallkrage som ett extra skydd mot väder och vind.

Svart fiberduk på rulle av hög kvalité

Din VVS har ett brett sortiment av fiberduk från kända tillverkare. Svart fiberduk på rulla är praktiskt för att själv kunna bestämma vilken längd som varje bit ska ha. Går enkel att klippa med sax och anpassa till varje behov. Fiberduk av hög kvalitet kam används till dränering då den är både stark och elastisk. Vid dränering säkerställer duken att sand filtreras bort men att vatten kan passera igenom och inte blandar sig med gruset som används.

Håll ogräset borta med fiberduk

Att lägga fiberduk under exempelvis altanen är mycket populärt. Den täta väven förhindrar att ogräs tränger igenom och börjar att spridas. Fiberduk har ett brett och varierat användningsområde. Fiberduk på rulle kan också användas som förstärkning vid exempelvis små grusgångar eller hjälpa slänter att hålla ihop. En hel rulle fiberduk gör det möjligt att bestämma hur stor bit som ska användas. I sortimentet finns flera olika typer av fiberduk i alla prisklasser – kom igång med att odla redan idag!