Personlig service Säker betalning Snabba leveranser Fraktfritt över 1500:-   

Djupbrunnspumpar

Köp djupbrunnspump – 1-fas och 3-fas

Dränkbara djupbrunnspumpar kommer i två utföranden – 1-fas och 3-fas. Enkelt förklarat går det att få mer effekt ur en djupbrunnspump som är 3-fas, men det kräver att det finns uttag som gör det möjligt. 3-fas skapar både ett jämnare flöde och kan leverera högre effekt på en och samma gång.  Djupbrunnspumpar som endast kräver 1-fas räcker till för väldigt många och kan vara ett bra alternativ för att täcka vanlig fastighets behov.

Byt till billig och dränkbar djupvattenpump

Djupbrunnspumpar kan användas för råvattenförsörjning i vattenverk, bevattning i växthus och lantbruk, grundvattensänkning, tryckstegring och i industriella anläggningar. Dessa pumpar har hög verkningsgrad och lång livslängd eftersom alla delar är tillverkade i rostfritt stål.

Hos oss finns djupvattenpumpar till marknadsanpassade priser på produkter från välkända varumärken. En billig och dränkbar djupvattenpump kan förse både det privata hemmet, industrier, lantbruk, växthus  och mycket mer med vatten. Det kan både vara för dricksvatten att konsumera själv eller enbart till bevattning och utfodring av djur. Installation av djupvattenpump är enkelt och det går att köpa paket som är helt kompletta. Då ingår djupbrunnspump, kabel, vajer och ett integrerat motorskydd som skyddar från överhettning.

Visa filter Dölj filter
Underkategorier
Varumärke

Hitta sänkpump och borrhålspump för brunn

En sänk- eller borrhålspump fungerar bra för en brunn oavsett om den är borrad eller grävd. Dessa pumpar har både en hög verkningsgrad och en lång livslängd. Sänkpump och borrhålspump är helt tillverkad i rostfritt stål och skapade för att användas under många år. Skulle det uppstå vattenbrist i borrhålet är pumparna tillverkade för att själv kunna hantera situationen genom sensorer som är integrerad i anslutningskabeln. Vid beställning från oss har ni alltid hemleverans på samtliga varor.

Djupbrunnspump från Grundfos och Wilo

Två ledande tillverkare av djupbrunnspumpar är Grundfos och Wilo. Företaget Wilo grundades redan 1872 och Grundfos grundades 1945. Många år av erfarenhet har lett till djupbrunnspumpar som håller hög kvalitet och har lång livstid. Hos oss hittar du alltid ett brett sortiment med djupvattenpump från Grundfos och Wilo. Vi har kunder som är både privatpersoner och företag som handlar med VVS-varor. Det är enkelt att underhålla pumparna och de är optimerade för att leverera bästa effekt.