Personlig service Säker betalning Snabba leveranser Fraktfritt över 1500:-   

Golvvärme från Uponor, LK-armatur, Roth m.fl.

Golvvärme är ett effektivt uppvärmningssystem som inte bara bidrar till behagligt tempererade rum, det kan dessutom sänka dina energikostnader. De två vanligaste typerna av golvvärme är vatten- och elburna system. Ett elburet golvvärmesystem tar vanligtvis mindre plats än ett vattenburet, medan den vattenburna golvvärmen är ett mer ekonomiskt alternativ om det kopplas upp mot en befintlig vattenburen värmekälla. En förutsättning för att golvvärme ska vara ekonomiskt hållbart är dock att fastigheten är välisolerad, annars försvinner värmen ner i marken.

Det som utmärker golvvärme är att det har en hög strålningseffekt. Det gör att hela rummet, inte bara golvet, värms upp. Värmesystemet är fördelaktigt för våtutrymmen som snabbt behöver torkas och ventileras men det är även en populär lösning för rum som utsätts för en del väta, som kök och hall.

Köp golvvärmesystem från Din VVS butik

Oavsett om du har bestämt dig för ett el- eller vattenburet golvvärmesystem finner du alla tillbehör du kan tänkas behöva hos Din VVS butik. Vi levererar golvvärmerör, golvskivor, fördelare, golvvärmepaket, shuntar och övrig utrustning från högkvalitativa leverantörer som Altech, LK Lagerstedt&Krantz, Roth Scandinavia och Uponor till konkurrenskraftiga priser.

Det finns många anledningar till att välja Din VVS butik när du ska köpa golvvärmesystem. Vi bjuder på frakten vid köp över 1500 kr och du har alltid 14 dagars öppet köp från att du har mottagit varorna. Vår målsättning är att hjälpa företag och privatpersoner som eftersträvar ett hållbart och högkvalitativt resultat, och under de år vi har varit aktiva i branschen har vi samlat på oss en hel del erfarenhet. Om du har några funderingar kring våra produkter eller tillvägagångssätt när du ska installera golvvärme är du därför varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst.Vi levererar golvvärmerör, golvskivor, fördelare, golvvärmepaket, shuntar och övriga tillbehör av högsta kvalitet från leverantörer som Altech, LK Lagerstedt&Krantz, Roth Scandinavia och Uponor.

Visa filter Dölj filter
Underkategorier