Personlig service Säker betalning Snabba leveranser Fraktfritt över 1500:-   

Cirkulationspumpar

Cirkulationspumpar från Grundfos och Perfecta Pump

Skapa en bra cirkulation av vatten i central- och fjärrvärmeanläggningar med cirkulationspumpar. Pumparna kan också användas för transport av tappvarmvatten till radiatorer och golvvärmesystem i småhus och villa. Välj mellan våta eller torra standardpumpar med manuellt inställbar hastighet eller elektronisk styrda, tryckreglerade pumpar med automatisk hastighetsreglering.

I vårt breda sortiment finns det cirkulationspumpar från välkända varumärken som Grundfos och Perfecta Pump. Både Grundfos och Perfecta Pump har lång erfarenhet av cirkulationspumpar och levererar produkter av hög kvalitet. Flera av Perfectas modeller har anslutningsmöjligheter för pumpstopp, vilket stänger av cirkulationspumpen under de varmaste månaderna. Därmed kan din årliga energiförbrukning minska med så mycket som 30 procent.

Köp billiga cirkulationspumpar online

Handla cirkulationspumpar enkelt och smidigt online från oss. Det gäller allt från cirkulationspumpar för stora fastigheter till små cirkulationspumpar som är anpassade för husvagnar. Vi har alltid marknadsanpassade priser och hemleverans av samtliga varor. När du väljer att handla online kan du i lugn och ro läsa på om respektive cirkulationspump via den produktbeskrivning som alltid finns tillgänglig. Önskar du få tips och råd i valet  av cirkulationspump finns vi här för att hjälpa dig att hitta rätt.

Visa filter Dölj filter
Underkategorier
Varumärke
1  2  3  4  5  ..6 Nästa »

Passar värmesystem och för golvvärme

Både värmesystem och golvvärme kräver att vatten cirkulerar i systemet för att värmen ska kunna spridas. Välj en cirkulationspump som fungerar bra för uppgiften så att golvvärmen kan sprida en skön värme i fastigheten. Ett vattenburet värmesystem fungerar på samma sätt och därför går det även att använda cirkulationspumpar för värmesystem med. Flera cirkulationspumpar går dessutom att använda för att pumpa runt kylt vatten i systemet, det ger en skön svalkande effekt inomhus varma dagar. Hos oss kan du hitta både stora och små cirkulationspumpar anpassade för alla typer av fastigheter. Både företag och privatpersoner kan handla online från vårt breda sortiment av hållbara cirkulationspumpar.

Cirkulationspump för pool och spabad

Håll poolen fräsch och ständigt redo för bad genom att använda ett fungerande cirkelsystem. En cirkulationspump till poolen gör att vattnet ständigt är i rörelse och smutsen förflyttar sig till de filter som finns. Ett komplett system i poolen gör att du inte ständigt behöver byta vatten utan en bra pump i kombination med filter håller vattnet konstant tjänligt att bada i. Spabadet är också ett bra användningsområde för en cirkulationspump av precis samma anledning, det blir lättskött.