Personlig service Säker betalning Snabba leveranser Fraktfritt över 1500:-   

Radiator & element från Lenhovda

Köp radiatorer från Lenhovda online

Lenhovda Radiatorfabrik har tillverkat klassiska sektionsradiatorer sedan 1930-talet. Deras omtyckta radiatorer skapar en charm och tidlöshet till inredningen i rummet, samtidigt som de ger en skön rumsvärme. Hos Din VVS-Butik finns ett brett utbud av Lenhovdas sektionsradiatorer. Samtliga levereras i Lenhovdas standardfärg, RAL9016 Traffic White. Om du inte hittar det mått på radiator som du efterfrågar får du gärna kontakta oss. Ring på 0533-10650 så löser vi det!

1  2  3  4  5 Nästa »

Brett sortiment från Lenhovda Radiatorfabrik

Tidlösa och snygga element från Lenhovda passar in i varje svenskt hem, oavsett om det är i den moderna villan, det äldre huset eller i sommarstugan. Det som skiljer radiatorerna åt är radiatordjup och sektionsbredd. Du ska välja djup och bredd utifrån storleken på det rummet som ska värmas upp. Modellerna är, trots sitt klassiska utseende, väldigt moderna och anpassade för att ge en effektiv och energisnål uppvärmning i hemmet.

Investera i element av hög kvalitet

Hos Din VVS-Butik hittar du produkter av hög kvalitet från många välkända varumärken. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment från anrika Lenhovda Radiatorfabrik. Deras kvalitetsprodukter har värmt upp svenska hem i mer än 80 år och produceras fortfarande i de småländska skogarna i Lenhovda. Radiatorerna passar både proffs och yrkesfolk samt hemmafixare som renoverar hemma. Vi på Din VVS-Butik kan hjälpa dig med att ta fram önskade mått för dina behov.

Klassiska sektionsradiatorer från Lenhovda

Lenhovdas radiatorer och element är inte bara anrika och välkända för sitt utseende och varumärke. driftsäkerheten och hållbarheten är också mycket hög. Faktum är att några av de första radiatorerna som lämnade fabriken för drygt 80 år sedan fortfarande är i bruk. Under tillverkningsprocessen tar man ett stort miljöansvar, till exempel använder man endast grön el, för att minska den negativa påverkan på miljön. Lenhovda Radiatorfabrik vill bevara och ta tillvara på sitt arv, samtidigt som man vill vara en modern och effektiv tillverkare av populära radiatorer.