Personlig service Säker betalning Snabba leveranser Fraktfritt över 1500:-   

Vattenfilter

En vattenfilter används för att rena vatten från föroreningar och orenheter. Vattenfilter kan användas för att avlägsna kemikalier, bakterier, virus, tungmetaller, järn, kalk och andra föroreningar från vattnet. Med en vattenfilter kan du förbättra smaken och kvaliteten på ditt dricksvatten samtidigt som du skyddar din hälsa och ditt hem.
26
Aqua-2000 kalklösare elektrisk 220v
Trebema AB
1535 kr (2080 kr)
2-5 arbetsdagar
Köp!
Info
HOH Vattenteknik, Princess Midi E, Mjukvattenfilter
2-5 arbetsdagar
Köp!
Info
FFAU-32, kombinationsfilter, automatiskt
2-5 arbetsdagar
Köp!
Info
BWT AVHÄRDNINGSFILTER BEWAMAT 25
2-5 arbetsdagar
Köp!
Info
Alpha Cosmos 8 avhärdningsfilter
2-5 arbetsdagar
Köp!
Info
K5 dricksvattenfilter
MNV
13995 kr
2-5 arbetsdagar
Köp!
Info
BWT VATTENFILTER BWT THERO 90 BLÅ VERSION 1,0
2-5 arbetsdagar
Köp!
Info
HOH Vattenteknik, Princess Turbo E, Mjukvattenfilter
2-5 arbetsdagar
Köp!
Info
Alpha Cosmos 6 avhärdningsfilter
2-5 arbetsdagar
Köp!
Info
K2 dricksvattenfilter
MNV
8810 kr
2-5 arbetsdagar
Köp!
Info
BWT KOMBIFILTER BEWAMAT 75 PRO
2-5 arbetsdagar
Köp!
Info
BWT AVHÄRDNINGSFILTER BEWAMAT 75
2-5 arbetsdagar
Köp!
Info
Kinetico CC 206 avhärdningsfilter
2-5 arbetsdagar
Köp!
Info
HOH Vattenteknik, Princess Mini E, Mjukvattenfilter
2-5 arbetsdagar
Köp!
Info
Minikinetic HT 20-25l/min
2-5 arbetsdagar
Köp!
Info
BWT KOMBIFILTER BEWAMAT COMB
2-5 arbetsdagar
Köp!
Info
Minikinetic SK 20-25l/min
2-5 arbetsdagar
Köp!
Info
Alpha Cosmos 4 avhärdningsfilter
2-5 arbetsdagar
Köp!
Info
Aqua 3000, Kalklösare, el
2-5 arbetsdagar
Köp!
Info

Vattenfilter för egen brunn och borrad brunn

Om du har en egen brunn eller borrad brunn kan du behöva en vattenfilter för att rena vattnet från orenheter och föroreningar. En vattenfilter kan avlägsna bakterier, virus, järn, kalk och andra föroreningar som kan finnas i ditt brunnsvatten. Med en vattenfilter kan du njuta av rent och hälsosamt vatten från din brunn.

Rent dricksvatten från din kran med vattenfilter

Med en vattenfilter kan du få rent och hälsosamt dricksvatten direkt från din kran. En vattenfilter avlägsnar orenheter och föroreningar från vattnet, inklusive kemikalier, bakterier, virus, tungmetaller, järn och kalk. Genom att använda en vattenfilter kan du spara pengar på att köpa vatten på flaska och minska din miljöpåverkan.

Få bort järn och kalk i vattnet med ett vattenfilter

Järn och kalk är vanliga föroreningar som kan finnas i vattnet. Med en vattenfilter kan du avlägsna järn och kalk från vattnet och förbättra kvaliteten på ditt vatten. En vattenfilter kan också minska risken för kalkavlagringar i dina rör och apparater, vilket kan förlänga livslängden på dina VVS-system.

Med ett vattenfilter får du bort kalk i duschen

Kalkavlagringar kan vara en stor frustration i duschen. Med en vattenfilter kan du avlägsna kalk från vattnet och få en renare och mer bekväm duschupplevelse. En vattenfilter kan också minska risken för kalkavlagringar på dina duschrutor och duschdörrar, vilket kan spara tid på städning.

Ett vattenfilter håller din tvättmaskin och diskmaskin ren

Kalkavlagringar och orenheter i vattnet kan också skada din tvättmaskin och diskmaskin på lång sikt. Med en vattenfilter kan du skydda dina apparater och förlänga deras livslängd. Kalk och andra mineraler i vattnet kan lämna avlagringar och skador i din tvättmaskin och diskmaskin, vilket kan leda till kostsamma reparationer och ersättningar. Genom att installera ett vattenfilter kan du minska mängden mineraler och orenheter som passerar igenom dina maskiner och därmed hålla dem rena och fungerande längre. Tveka inte att kontakta Din VVS butik för att få råd om vilket vattenfilter som passar bäst för dina behov.

Slipp grönt hår när du duschar med ett vattenfilter

Om du har grönt hår efter att ha duschat kan det bero på klor i vattnet. Med en vattenfilter kan du avlägsna klor och andra föroreningar från vattnet och förbättra kvaliteten på ditt vatten. En vattenfilter kan också skydda ditt hår och din hud genom att avlägsna orenheter och kemikalier från vattnet.

Köp vattenfilter från Din VVS butik

Du kan köpa högkvalitativa vattenfilter från Din VVS butik. Vi erbjuder ett brett utbud av vattenfilter för olika behov och budgetar. Våra vattenfilter är enkla att installera och använda och kan förbättra smaken och kvaliteten på ditt vatten samtidigt som de skyddar din hälsa och ditt hem. Kontakta oss idag för att få mer information om våra vattenfilter och hur vi kan hjälpa dig.