Personlig service
Snabba leveranser
Säker betalning
Fraktfritt över 1500:-

Fläkt konvektor

Söker du efter en lösning för att reglera temperaturen i ditt kontor, hotell eller hem? Då är en fläktkonvektor definitivt något för dig. Med en högkvalitativ och elegant fläktkonvektor kan du styra temperaturen efter dina önskemål. Fläktkonvektorn ansluts till ett vattenburet system och blåser ut varm eller kall luft där du önskar. På så sätt kan du enkelt styra temperatur efter dina egna önskemål och få en behaglig och skön känsla. Fläktkonvektorerna är idag dessutom väldigt eleganta och tystgående och ersätter dina panelradiatorer på ett effektivt sätt. Ju högre värmekapacitet fläktkonvektorn har, desto lägre kan vattentemperaturen vara. Välj den fläktkonvektor som passar ditt behov på Din VVS-butik.

Behaglig temperatur med rätt fläktkonvektor

Med en elegant och tystgående fläktkonvektor får du på ett enkelt sätt behaglig temperatur till ditt hem. Den skänker såväl komfort som en avslappnad stämning till frusna eller heta dagar. Din VVS-butik är en erfaren internethandlare som sedan starten 2004 bedrivit handel av VVS-varor av högsta kvalitet. Vår affärsidé är att marknadsföra ett brett sortiment av VVS-varor på nätet till marknadsanpassade priser. Vi har idag över 50 000 artiklar i vårt sortiment. Behöver du tips och råd vid köp av en fläktkonvektor? Tveka inte att höra av dig idag!

Sorteringsordning:
Visningsformat:
 Triopart International AB 556569-3743   |   Telefon: 0533 - 106 50   |  Göstakrog 4 661 93 Säffle   |  Copyright 2016 Din VVS-Butik. All rights reserved.