Personlig service Säker betalning Snabba leveranser Fraktfritt över 1500:-   

Fläkt konvektor

Söker du efter en lösning för att reglera temperaturen i ditt kontor, hotell eller hem? Då är en fläktkonvektor definitivt något för dig. Med en högkvalitativ och elegant fläktkonvektor kan du styra temperaturen efter dina önskemål. Fläktkonvektorn ansluts till ett vattenburet system och blåser ut varm eller kall luft där du önskar. På så sätt kan du enkelt styra temperatur efter dina egna önskemål och få en behaglig och skön känsla. Fläktkonvektorerna är idag dessutom väldigt eleganta och tystgående och ersätter dina panelradiatorer på ett effektivt sätt. Ju högre värmekapacitet fläktkonvektorn har, desto lägre kan vattentemperaturen vara. Välj den fläktkonvektor som passar ditt behov på Din VVS-butik.

Behaglig temperatur med rätt fläktkonvektor

Med en elegant och tystgående fläktkonvektor får du på ett enkelt sätt behaglig temperatur till ditt hem. Den skänker såväl komfort som en avslappnad stämning till frusna eller heta dagar. Din VVS-butik är en erfaren internethandlare som sedan starten 2004 bedrivit handel av VVS-varor av högsta kvalitet. Vår affärsidé är att marknadsföra ett brett sortiment av VVS-varor på nätet till marknadsanpassade priser. Vi har idag över 50 000 artiklar i vårt sortiment. Behöver du tips och råd vid köp av en fläktkonvektor? Tveka inte att höra av dig idag!

Köp en vattenburen fläktkonvektor online

Få ut maximal effekt med en vattenburen fläktkonvektor. Som ett vanligt element, fast med släkt som effektivt för runt luften. Installera vattenburen fläktkonvektor till bergvärme, el eller annan typ av uppvärmning och upplev skillnaden. I det breda sortimentet fin ny rad olika modeller till bra pris. På Din VVS-Butik har vi lång erfarenhet inom området och hjälper mer än gärna till att hitta rätt produkt för dig. Du når oss via mejl eller på telefon 0533-106 50.

Hur fungerar en fläktkonvektor?

Förenklat beskrivet är en fläktkonvektor radiator som har en inbyggd fläkt. Fläkten ser till att sprida ut värmen på ett jämt sätt i hemmet. Luften sprids upp till fem gånger så effektivt, också till övervåningen. Det innebär att ett hem med väldigt öppen planlösning kan klara sig med en enda fläktkonvektor. Ansluts till det befintliga uppvärmningssystemet och finns i flera storlekar. En fläktkonvektor rekommenderas att placeras lågt i fastighetens största rum för att uppnå maximal effekt.

Väggmonterad fläktkonvektor för källare och garage

En fläktkonvektor går att installera i de flesta utrymmen. Garage och källare är perfekta alternativ som genererar i mer prisvärd uppvärmning. Det är ett populärt alternativ eftersom att det tar väldigt lite utrymme och finns i flera modeller. Dagens moderna alternativ går att enkelt styra för att få önskad temperatur inomhus. Fläktkonvektor i ett vattenburet system kan både användas för att sprida värme eller kyla och är därför lika uppskattat sommar som vinter för ett behagligt inomhusklimat.

Tyst fläktelement som sprider värmen effektivt

Det går att placera fläktelement i husets alla rum då fläktarna idag är mycket tystgående och inte kommer att ta över ljudnivån i huset. Fläkten kommer att på ett behagligt sätt att sprida varm luft till varje vrå och är ett optimalt val för hemmabruk. Moderna och eleganta produkter som håller hög kvalitet och finns både som vägg- och takmonterade alternativ. Sortimentet har en fläktkonvektor för varje behov, välj ett modernare sätt att värma upp den lilla stugan eller stora fastigheten.