Personlig service
Snabba leveranser
Säker betalning
Fraktfritt över 1500:-

Braskaminer

Med en lång, mörk och kall vinter står en braskamin högt upp på många svenskars önskelista. Inte bara skänker den värme när det är kallt – en braskamin ger dessutom en mysig och behaglig stämning. Med en snabb utveckling har braskaminer blivit allt elegantare och är idag också en populär inredningsdetalj i många svenska hem. Med en elegant, effektiv och miljövänlig kamin med smakfullt rustik utformning för du en skön känsla in i din bostad. Dessutom är braskaminer idag väldigt praktiska med exempelvis rymliga asklådor och skakroster i gjutjärn. En braskamin ger effektiv eldning och miljövänlig värme – hitta din favorit hos oss på Din VVS-butik!

Sprakande mys med elegant braskamin

Utvecklingen inom braskaminer har varit snabb – idag är braskaminer både väldigt snygga, praktiska och ergonomiska. Det kombinerar känslan från klassiska braskaminer med modern design, funktionalitet och trygghet. Din VVS-butik är en erfaren internethandlare som sedan starten 2004 bedrivit handel av VVS-varor av högsta kvalitet. Vår affärsidé är att marknadsföra ett brett sortiment av VVS-varor på nätet till marknadsanpassade priser. Vi har idag över 50 000 artiklar i vårt sortiment. Behöver du tips och råd vid köp av braskamin? Tveka inte att höra av dig idag!

Sorteringsordning:
Visningsformat:
 Triopart International AB 556569-3743   |   Telefon: 0533 - 106 50   |  Göstakrog 4 661 93 Säffle   |  Copyright 2016 Din VVS-Butik. All rights reserved.