Personlig service
Snabba leveranser
Säker betalning
Fraktfritt över 1500:-

Elgolvvärme

Golvvärme står högt på önskelistan vid många badrumsrenovationer. Känslan av barfota fötter på ett varmt golv en kall vintermorgon är lockande. Att få känna på skönt och behagligt golv innan eller efter en dusch behöver inte vara svårt eller särskilt dyrt. Golvvärme är ett prisvärt och bra alternativ för att värma upp sitt badrum och slippa kalla stengolv. Dessutom är det ett bra uppvärmningssätt som ger badrummet en behaglig temperatur. Den som inte har vattenburen värme i huset kan enkelt installera elslingor i golvet. Värmeslingor består av elledningar med motstånd som gör kablarna varma. Elgolvvärme har också fördelen att det inte behövs någon större höjd i golvet för att det ska fungera.

Behagligt och skönt med golvvärme i el

Med golvvärme i el ser du till att ge ditt hem lite extra komfort och lyx. På ett enkelt sätt gör du det skönt för kalla fötter samtidigt som du håller rummet uppvärmt.  Din VVS-butik är en erfaren internethandlare som sedan starten 2004 bedrivit handel av VVS-varor av högsta kvalitet. Vår affärsidé är att marknadsföra ett brett sortiment av VVS-varor på nätet till marknadsanpassade priser. Vi har idag över 50 000 artiklar i vårt sortiment. Behöver du tips och råd vid köp av ett värmegolv i el? Tveka inte att höra av dig idag!

Sorteringsordning:
Visningsformat:
1  2  Nästa »  |  Visa alla
1  2  Nästa »  |  Visa alla
 Triopart International AB 556569-3743   |   Telefon: 0533 - 106 50   |  Göstakrog 4 661 93 Säffle   |  Copyright 2016 Din VVS-Butik. All rights reserved.