Personlig service Säker betalning Snabba leveranser Fraktfritt över 1500:-   

Oljebrännare

Köp oljebrännare av hög kvalitet online

Din VVS-Butik har ett varierat sortiment av oljebrännare som effektivt värmer upp byggnader. Flera modeller med förmåga att hantera olika kapaciteter. Välj en modell som passar dina behov för att få ut den bästa effekten. Oljebrännare från välkända tillverkare som tillverkar produkter av absolut toppklass. Varmt välkommen att kontakta oss på 0533-106 50 eller via mejl vid frågor. Vi har lång erfarenhet inom branschen och är gärna behjälplig i att hitta rätt produkt till dig.

Riello, Gulliver Bio RG 2 , Oljebrännare, med automatspjäll, kapacitet 4-10kg/h
2-5 arbetsdagar
Köp!
Info
Bentone Oljebrännare BF1 FUV RME
Enertech Värme AB
19886 kr
2-5 arbetsdagar
Köp!
Info
Riello, RG3 Bio, Oljebrännare, med automatspjäll, kapacitet 7-15kg/h
2-5 arbetsdagar
Köp!
Info

Hur fungerar en oljebrännare?

Det finns flera typer av oljebrännare men grundfunktionen är densamma – genom att bränna olja genereras värme. Grundläggande är en oljebrännarens funktion att den antänds genom en oljedimma, då har en låga skapas vilken är förbränningen. Hit kommer sedan en del olja sedan att portioneras ut vilket omvandlas till värme som sprids vidare med en fläkt. Processen är automatiserad men ställer krav på att olja fylls på med jämna mellanrum och att munstycken kontrolleras så att de inte blir stopp.

Populära modeller som Bentone

Din VVS-Butik är stolt återförsäljare av välkända varumärken som Bentone och andra modeller som fortsätter att vara populära år efter år. De kan anpassas för en ännu bättre hållbarhet genom att exempelvis byta ut till rostfria munstycken som är framtagen för att fortsätta och hålla. Finns det en gammal oljebrännare i fastigheten rekommenderar vi att byta ut den. Moderna oljebrännare har en mycket högre effektivitet och blir mer lönsam ekonomi då det kommer till uppvärmningskostnader.

Effektiv uppvärmning med oljebrännare

Oljebrännare är en produkt som kan anpassas och ställas in på många sätt. Med rätt underhåll på brännaren kommer den att vara driftsäker och risken för oplanerade stopp minskar. Miljöbrännare som använder sig av biodiesel är ett bra val av flera anledningar. Ett lättskött sätt att värma upp också större fastigheter och produkterna har vanligtvis en riktigt lång livslängd. På Din VVS finner du även tillbehör och reservdelar till oljebrännare, allt samlat på ett och samma ställe.