Personlig service Säker betalning Snabba leveranser Fraktfritt över 1500:-

Radiatorer

Välj rätt radiator och element

Hitta rätt radiator för ditt utrymme. Hos oss på Din VVS-Butik hittar du både stora och små radiatorer. Finns ett vattenburet system eller behöver din värmekälla drivas på el? Hur stor utrymmet är och dess utformning är två andra viktiga faktorer. Den grundläggande informationen gör att du kan ta ställning och göra ett bra val i form av element. Här finns produkter från välkända varumärken som hjälper er att behålla värmen under kyliga dagar. Handdukstorkar att använda i badrummet istället för radiator eller golvvärme finner du här.

Radiator som värmekälla

Radiatorer är den vanligaste värmekällan att använda sig av. Pålitlig och med många valmöjligheter. Det är lätt att reglera värmen och det fungerar lika bra med radiatorer i badrum som i offentliga miljöer som butikslokaler. Radiatorer finns i flera olika stilar och utföranden för att passa överallt. Vattenburet, baserat på olja eller el. Om du väljer en radiator med fläkt så sprids värmen över en större yta på ett jämnt sätt. Ett säkert och pålitligt val med stora valmöjligheter för uppvärmning.

Visa filter Dölj filter
Underkategorier
Purmo Compact Panelradiator
Rettig Heating AB
fr. 579 kr
Slottsvred MMA
Markaryds Metallarmatur, AB
995 kr
MMA, MTWZ, Termostat, 8-28° med 2m kapillärrör
Markaryds Metallarmatur, AB
325 kr
MMA, VMC 230 , Termoställdon, 230V, 230V
Markaryds Metallarmatur, AB
257 kr
Eveco Styrenhet CBT
EVECO AB
974 kr
Lvi mec-508/2 400 e8554933
LVI produkter AB
2450 kr
Radiatorventil MMA till slottsvred FVR 15, G15
Markaryds Metallarmatur, AB
371 kr
Lenhovda Panelradiator MP 590x15 anslutning 10
Lenhovda Radiatorfabrik AB
1710 kr
10x590 mp radiator lackerad
Lenhovda Radiatorfabrik AB
1125 kr
Fotstativ till Fläktkonvektor
Värmeprodukter
545 kr
MMA, VMC 24 , Termoställdon, 24V, 24V
Markaryds Metallarmatur, AB
339 kr
MMA, NIA, Insats
Markaryds Metallarmatur, AB
168 kr
1  2  3  4  5  6  7  8  ..30  Nästa »  |  Visa alla

Element som drar lite el

Idag finns det många element som går på el och med dagens teknik drar de väldigt lite el. Element på 400 volt är väldigt effektiva och drar inte mycket. Elelement fungerar lika bra att använda som huvudsaklig värmekälla i utrymmen där man gärna önskar en grundvärme men inte vill behöva dra in vattenledningar. Element finns också i form av en frostvakt som passar extra bra i växthuset eller vid vattenledningar.

Byt ut äldre radiator och spara pengar

Äldre radiatorer är inte speciellt effektiva eller ekonomiska jämförelsevis med de nya och moderna lösningar som finns. Genom att byta ut de äldre radiatorerna som finns i ett hem eller en lokal kommer ni på sikt att spara pengar på uppvärmningen. Tänk långsiktigt och uppdatera samtliga äldre radiatorer i alla rum redan idag. Hos oss hittar ni ett brett utbud och vi hjälper gärna till med råd och tips, vi har lång erfarenhet och stor kompetens inom branschen.