Personlig service Säker betalning Snabba leveranser Fraktfritt över 1500:-   

Vattenburet element

Hur stort vattenburet element behövs?

Storleken på det vattenburna elementet avgörs av rummets storlek och golvyta. I det nordiska klimatet med en normal takhöjd på 2–2,5 meter och standardisolering bör ni räkna på 70–75 watt för varje kvadratmeter golvyta som ska värmas upp. Det ger en riktlinje om hur stort vattenburet element som behövs för ett rum. Riskera inte att välja ett under- eller överdimensionerat element utan ett som passar utmärkt för det utrymme som det ska värma upp.

Element i modern design

Hitta ett vattenburet värme element i modern design för ditt hem. Välj ett element i klassiskt utförande eller ett mer modernt. Med ett element som går i modern design behöver inte ett element vara ett tråkigt måste i rummet. Istället kan ni nu hitta ett element som blir ett naturligt och vackert inslag i ett rum. Vill ni ha hjälp på vägen att hitta den bästa lösningen? Tveka inte att kontakta oss!

Byt ut gamla element till bra pris

Byt ut ett gammal vattenburet element mot ett nytt och fräscht till ett bra pris. Det är en investering att byta ut till nya element, både ekonomiskt och inför en eventuell försäljning av boendet. Gamla element är inte ekonomisk försvarbart eller effektivt för energin jämfört med dagens teknik. Ett vattenburet element kostar inte enorma summor att köpa utan lönar sig snabbt då det kommer till kostnaden för uppvärmning. Vi vänder oss till både privatpersoner och företag när det gäller VVS.

Vattenburen radiator i hemmet

Vattenburet element, hur fungerar det? Ett vattenburet system innebär att det är vatten som cirkulerar genom hela elementet och via rör runt om i fastigheten. Fördelen är att vattnet som matas ut till radiatorerna kan värmas upp på flera olika sätt – du är med andra ord inte bunden till att enbart använda dig av el. Uppvärmningen blir både pålitlig och väldigt jämnt fördelad vid användning av ett vattenburet system. Fråga oss, vi berättar gärna mer.