Personlig service Säker betalning Snabba leveranser Fraktfritt över 1500:-   

Vakuumtoalett

Snålspolande vakuumtoalett från Fann

En av de största skillnaderna mellan en vakuumtoalett och en vattenklosett är hur mycket vatten respektive modell använder. Vakuumtoalett använder använder minimalt med vatten och räknas därför som snålspolande. Det är ett bra val för både ekonomi och miljö. Modellen på toalett fungerar lika bra i ett fritidshus som permanentboende. I sortimentet finns produkter från Fann, en välkänd tillverkare med lång erfarenhet. Kontakta oss på Din VVS-Butik via mail eller telefon 0533-106 50 vid frågor!

Här i vår webbshop erbjuder vi en snålspolande vakuumtoalett från Fann, som fungerar precis som en vanlig toalett – det är bara tekniken som skiljer sig åt. Det innebär att den inte kräver några förändrade vanor. Med en vakuumtoalett töms avloppsledningen helt genom att en vakuumpump suger ut klosettvattnet till en sluten tank och tack vare det minskas vattenförbrukningen markant.

Det gör vakuumtoaletten extremt snålspolande vilket gynnar såväl miljö som plånbok. En vakuumtoalett från Fann är en utmärkt lösning för dig som behöver en toalett där det finns en begränsad mängd vatten och som därmed behöver spara på dricksvattnet.

Köp vakuumtoalett för fritidshus och sommarstuga

I fritidshus och sommarstugor kan det finnas begränsat med vatten att tillgå. Då är en vakuumtoalett till bra pris en perfekt lösning. Avloppsledningen töms genom att en vakuumpump suger ut vattnet till en tank. Det gör att användningen av vatten drastiskt kommer att minska. Koppla in din vakuumtoalett direkt på det vanliga avloppssystemet. Skillnaden är det tekniska när du spolar toaletten. Spara på det dricksvatten som finns i brunnen och använd en smart lösning till toalett istället.

Vakuumtoalett till sluten tank

Varje gång ni spolar i toaletten kommer dess innehåll att sugas ut till en sluten tank. Ledningarna är ständigt tomma förutom då någon spolar. Endast lite vatten i toalettskålen för att enkelt hålla rent. Den här tanken kommer att behöva tömmas med jämna mellanrum vilket en slambil är behjälplig med. Genom att samla upp allt i ett slutet system kommer det vara minimal påverkan på omkringliggande natur. Gör ett bra val och installera en vakuumtoalett.

Lättskött toalettsystem för känsliga miljöer

Det finns många omgivningar som ställer krav på slutna system. Att välja en vakuumtoalett till sluten tank fungerar på de flesta platser. Innan installation är det viktigt att kontakta din kommun för att reda ut om det finns några speciella förhållningsregler att följa. Installationen är lätt och kräver normalt inte att en elektriker bistår med sina tjänster. Genom att välja ett färdigt system finns allt som du behöver för att montera en bra vakuumtoalett i fastigheten.