Personlig service Säker betalning Snabba leveranser Fraktfritt över 1500:-   

Fläkt luftvärme

Värmefläkt till uterum och växthus

Odlingssäsongen i Sverige är betydligt kortare än i många europeiska länder. Vill ni förlänga säsongen finns det värmefläkt till uterum och växthus. Med hjälp av en tyst värmefläkt som dessutom är energisnål går det att bibehålla en jämn temperatur för bästa förutsättningar att odla grönsaker, örter och annat trevligt. En liten värmefläkt fungerar lika bra i växthuset som i uterummet beroende på vart man har sina odlingar eller blommor. Förläng säsongen på ett mycket smidigt och enkelt sätt.

Reglera värmen med frostvakt

Frost är något som varje blom- och odlingsfantast fruktar för. När frosten kommer överlever inte blommorna, alternativet till att ta in allt är att montera upp en frostvakt. En frostvakt med inbyggd termostat i mindre modell fungerar perfekt i ett mindre växthus. Funderar du på hur mycket effekt frostvakten behöver ha för en viss yta, eller någon helt annan fråga, kontakta gärna oss så hjälper vi till och guidar er rätt.

1  2  3 Nästa »

Frostvakt som passar till växthus och uterum

En frostvakt hjälper dig att med översyn av dina växter utan att du behöver ha koll på termometern hela tiden. Välj en önskad storlek och effekt. Till det lilla utrymmet fungerar en värmefläkt 12V utmärkt. Ställ in på termostaten vid vilken temperatur som frostvakten ska gå igång och hålla utrymmet uppvärmt. När den inte används drar den inte heller någon energi, vilket gör att en värmefläkt är energisnål. Hitta lämplig placering och montera upp en frostvakt.

Fläktluftvärmare med vattenbatteri

Vid större lokaler, när du behöver en värmefläkt till husbil eller liknande rekommenderas en fläktluftvärmare med vattenbatteri. De har en högre effekt och klarar av större ytor utan problem. Fläktluftvärmare fungerar även bra för garaget eller lagerlokalen. Verktygen slipper bli iskalla om det är kyligt ute och under de dagar det är varmare temperatur behöver den inte gå igång alls. Kontakta oss för att få guidning till den modell av fläktluftvärmare som passar er.