Personlig service Säker betalning Snabba leveranser Fraktfritt över 1500:-   

Genomströmningsvärmare från Clage m.fl.

Installera genomströmningsvärmare

Söker du genomströmningsberedare? Hos oss hittar du ett stort utbud av genomströmningsvärmare som ger snabb och effektiv tillgång till varmvatten för till exempel duschen. Inne i beredaren sitter två värmeslingor som värmer upp vattnet i den takt det strömmar igenom tanken.

Klicka hem din genomströmningsvärmare hos oss, vi erbjuder produkter från märken som är kända för sin höga kvalitet, till exempel Nibe och Clage. Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna att hitta den modell som passar just dina behov.

Varmvatten till duschen i fritidshuset

Tänk vad skönt att ta en varm dusch i fritidshuset efter en kall och ruskig dag utomhus. Med en genomströmningsvärmare för ditt varmvatten får du låga energikostnader och obegränsade mängder tappvarmvatten. Beställer du från oss får du dessutom smidig hemleverans och gratis frakt över 1500 kronor.

Över 15 års erfarenhet av genomströmningsvärmare gör oss till din trygga expert på VVS-produkter på nätet. Kom bara ihåg att anlita en auktoriserad rörmokare för installationen, så du slipper oroa dig för att något går fel.

Välj mellan 230V och 400V

Vi är det rätta valet för dig som söker genomströmningsvärmare 230V och 400V. Utforska vårt stora sortiment av genomströmningsvärmare från kända märken som Metro Therm och Clage.

Den kompakta designen gör att de kan installeras direkt i tvättstället, på så vis slipper du långa vattenledningar. Flera av våra beredare kommer dessutom komplett med smidiga en- och tvågreppsblandare. Detta gör att du får perfekt tempererat vatten precis när du vill. 

Genomströmningsvärmare från Metro Therm

Beställ hem din nya genomströmningsvärmare för att få snabb och driftsäker tillgång till varmvatten. Vi har stor erfarenhet av genomströmningsvärmare och har handplockat de bästa modellerna för att våra kunder ska få så hög vattenkomfort som möjligt. Med personlig service, marknadsanpassade priser och snabb hemleverans är det inte så konstigt att vi har fått så högt betyg från våra kunder. Välkommen att handla från oss du också!