Personlig service Säker betalning Snabba leveranser Fraktfritt över 1500:-   

Säkerhetsventiler från Somatherm, ESBE, LK-systems & Flamco m.fl.

Säkerhetsventilens funktion är att säkra slutna system för att skydda material och människor mot skada om övrig säkerhetsutrustning inte får stopp på tryckstegringen. I värme- och tappvattensystem är säkerhetsventilen absolut nödvändig. En säkerhetsventil är försedd med en fjädermekanism som är känslig för tryckförändringar i rören och öppnar om trycket når den förinställda maxnivån. Hos Din VVS butik finner du ett brett utbud av värme- och vattenventiler i många dimensioner och modeller.

Hitta rätt säkerhetsventil

I vårt sortiment finner du säkerhetsventiler med öppningstryck på 0,05-1,0 MPa (0,5-10 bar) för värme- och vattensystem. Eftersom det finns ett brett utbud av olika modeller är det lätt att beställa fel, men vi finns där för dig för att motverka sådana misstag. Vi har som målsättning att hjälpa professionella företag och ambitiösa amatörer att hitta rätt produkter, så om du har några frågor om ventilens dimension eller modell är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst. Sedan 2004 har vi drivit VVS-handel på nätet och har under de här åren samlat på oss kunskap och erfarenhet vad gäller VVS, den kunskapen vill vi gärna dela med oss av till dig.

 

Det som gör Din VVS butik till ett populärt val bland både proffs och amatörer är dels att vi erbjuder konkurrenskraftiga och bra priser, dels vårt breda sortiment som idag består av över 50 000 högkvalitativa produkter från välkända varumärken. Om du är på jakt efter en säkerhetsventil för en varmvattensberedare eller kran är chansen stor att du hittar den specifika säkerhetsventilen du behöver här hos oss. Välkommen att beställa VVS-produkter från oss redan idag!