Personlig service Säker betalning Snabba leveranser Fraktfritt över 1500:-   

Reservdelar Värmebaronen

Köp reservdelar & elpatron till Värmebaronen online

Värmebaronen är ett unikt företag på marknaden för elpannor, varmvattenberedare, vedpannor och pelletspannor. Samtliga produkter tillverkas i den egna fabriken i Österslöv utanför Kristianstad. En av de mest populära modellerna är pelletsbrännarna i serien Viking Bio.

Hos oss på Din VVS-Butik finns ett brett sortiment av reservdelar och tillbehör till både nyare och äldre modeller. Hör av dig till oss om du behöver personlig service och råd kring vad du ska köpa, eller inte hittar den reservdel som du söker. Ring på 0533-106 50 eller kontakta oss via
mejl.

Stort utbud av reservdelar till Viking Bio

Viking Bio är en serie mycket populära pelletsbrännare från Värmebaronen. Med vår långa erfarenhet vet vi vilken kvalite som produkterna från Värmebaronen besitter. Hos oss hittar du allt från brännarrör och roster till fläktar och kretskort till Viking Bio och andra modeller från Värmebaronen. För att din produkt, oavsett om det är en elpanna, pelletspanna, vedpanna eller varmvattenberedare, ska fungera så effektivt som möjligt är det viktigt att sköta service och underhåll. Med vårt stora utbud av reservdelar kan du fortsätta använda modell från Värmebaronen under många år framöver.