Personlig service Säker betalning Snabba leveranser Fraktfritt över 1500:-   

Handfat / Tvättställ

Tvättstället utgör en central del av badrummet och med en spegel placerad ovanför är badrumspjäsen vanligtvis det första blicken dras mot när man kommer in i rummet. Idag finns tvättställ vars unika design gör dem till något mycket mer än funktionella badrumspjäser, ett handfat kan snarare bli en snygg designpryl som förstärker rummets karaktär och känsla. Hos Din VVS butik finner du olika modeller av handfat och tvättställ från marknadens mest omtyckta och välkända varumärken.

Vilket tvättställ passar ditt badrum?

Idag finns ett enormt utbud av olika tvättställ och det kan minst sagt kännas som en djungel när man försöker hitta den perfekta modellen. Oavsett om du vill byta ut tvättstället eller om du ska genomföra en badrumsrenovering har vi som målsättning att hjälpa dig att hitta det alternativ som passar din smak och ditt badrum allra bäst. Vi levererar ett brett sortiment av porslinstvättställ från varumärken som Gustavsberg, Ifö, Ido, Ideal och Kalevik och ger dig därmed möjlighet att få en god överblick över de alternativ som finns tillgängliga på marknaden. Hos oss finner du bland annat tvättställ för väggmontage, tvättställ som placeras på eller i bänkskiva och fristående tvättställ. Välj mellan djupa, grunda, fyrkantiga eller ovala handfat beroende på dina specifika behov och önskemål.

 

Sedan 2004 har Din VVS butik sålt VVS-varor på nätet och idag har vi över 50 000 produkter i vårt sortiment. Vi förser både hemmafixare och företag med högkvalitativa produkter för konkurrenskraftiga priser med snabb leverans. Vi bjuder dessutom på frakten vid köp över 1500 kr. Om du har några frågor om våra produkter är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi ger dig gärna tips och råd.

1  2  3  4  5  6  7  ..8 Nästa »