Personlig service Säker betalning Snabba leveranser Fraktfritt över 1500:-   

WC-stolar

Toalettstolar

WC-stolen är en nödvändig badrumsmöbel som utgör en central roll i badrummet, både vad gäller design och funktion. Oavsett om du ska genomföra en badrumsrenovering eller endast vill byta ut toalettstolen är det därför viktigt att fundera på vad du vill ha ut av din nya toalett. Hos Din VVS butik finner du ett brett utbud av olika toalettmodeller från välkända varumärken för att du ska hitta toaletten som passar ditt badrum allra bäst.

Vilken toalett passar bäst i ditt badrum?

När du ska välja en toalettstol är det flera faktorer du bör ta hänsyn till innan du genomför ditt köp. Först och främst bör du ta ställning till om du vill ha en fristående klassisk toalettstol eller vägghängd modell. Fördelen med det senare alternativet är att den vägghängda toaletten ger ett minimalistiskt intryck och att badrumsmöbeln blir betydligt enklare att städa. Dock ställer det vissa krav på badrummet i sig. Om det inte redan finns en inbyggd vattentank i väggen kommer väggen att behöva byggas ut, vilket gör ett redan litet badrum ännu mindre. Därför kan en fristående toalett vara det mest lämpliga valet för ett litet badrum trots att man kan tro det motsatta. En fristående toalett ger ett klassiskt intryck men tar mer golvutrymme än den vägghängda modellen. Utgå ifrån ditt badrum vad gäller val av modell för att resultatet ska bli så snyggt som möjligt.

Din VVS butik erbjuder högkvalitativa toalettstolar från varumärken som Gustavsberg, Ido, Ifö, Ideal och Jafo. Välj mellan S-lås, P-lås eller universallås beroende på den befintliga avloppsanslutningen. Hos oss finner du även ett brett utbud av inbyggnadscisterner, fixturer, armstöd samt övriga tillbehör och reservdelar som kan tänkas behövas. Välkommen att höra av dig till vår kundtjänst om du har några funderingar!

Visa filter Dölj filter
Underkategorier
Varumärke
1  2  3  4  5  6  7  ..8 Nästa »