Personlig service Säker betalning Snabba leveranser Fraktfritt över 1500:-   

Oljeavskiljare

Köp oljeavskiljare för garage och tvätthall

Vi har ett brett sortiment av oljeavskiljare med ett flertal modeller i olika material och storlekar. Vi har allt ifrån mindre typer som passar ditt garage till större varianter för tvätthall, spelplatta etc. Välj den avskiljare som passar dig kapacitetsmässigt. Här hittar du även larm och tillbehör till de olika oljeavskiljarna.

En oljeavskiljare används för att fånga upp och särskilja oljeföroreningar till en särskild tank. Det förhindrar att föroreningar kommer ut i naturen. Vanligt att använda i garage och tvätthall där bilar och andra fordon tvättas och risken för att olja kommer ut är stor. Din VVS-Butik har ett stort utbud av kvalitativa produkter som används av både privatpersoner och företag. Välkommen att kontakta oss om det finns några frågor via mail eller telefon 0533-106 50.

Visa filter Dölj filter
Underkategorier

Oljeavskiljare klass 1 och 2 från Wavin

Det finns två typer av oljeavskiljare att välja mellan. De delas in i klass 1 och klass 2 där respektive klass har olika krav på reningsgrad. Vanligast är att kommunen ställer krav på att oljeavskiljare ska ha klass 1, men det kan finnas lokala avvikelser varför det alltid är viktigt att prata med din kommun för att få rätt information. Klass 1 är den som har högst reningsgrad och fångar upp störst andel olja från att komma till dagvattnet.

Installation inomhus för verkstad och spolplatta

Tvätta av fordon i verkstaden och skruva utan risk för att oljan kommer ut i naturen. En oljeavskiljare från Wavin håller hög kvalitet och passar bra i både privat garage som en stor tvätthall. Fordon kan även läcka olja som på ett säkert sätt behöver fångas upp. Tömning av en oljeavskiljare bör ske regelbundet av en slambil som tar reda på och hanterar avfallet. Kompakta oljeavskiljarpaket som är anpassade och framtagna för olika stora flödeshastigheter.

Stor och liten oljeavskiljare utomhus

Din VVS-Butik säljer oljeavskiljare i alla storlekar för både inom- och utomhusbruk. Utomhus är det rekommenderat att installera en oljeavskiljare vid spolplatta eller vid parkeringsplats. Färdiga paket innehåller allt du behöver för att på ett säkert sätt fånga upp olja och uppfylla de krav som kommunen har.  Produkten kan installeras av både privatpersoner och företag på önskad plats utomhus. I sortimentet finns en beskrivning på respektive produkt om dess kapacitet, storlek och annan relevant information.