Personlig service Säker betalning Snabba leveranser Fraktfritt över 1500:-   

Pumpstationer

Köp pumpstationer för vatten och avlopp

En pumpstation kan vara lösningen på många olika typer av problem när det gäller vatten och avlopp. Exempelvis kan pumpstationer för villor och bostadshus hjälpa vatten och avlopp att rinna, trots att det är dåligt eller helt saknas självfall. Stationen gör så att avloppsvatten kan pumpas ut i det kommunala nätet på ett bekvämt och enkelt sätt. I Din VVS-Butiks breda sortiment finns det en rad pumpstationer för olika ändamål. Om du är osäker vilken som passar dina behov bäst så kan vi hjälpa dig att hitta rätt.

 

Wilo Pumpstation DrainLift Box 32/8
WILO Sverige AB
23090 kr
2-5 arbetsdagar
BAGA BAV 250A Gråvattenpump
BAGA Water Technology
6530 kr
2-5 arbetsdagar
Xylem, Flygt DXGM 25-11 , Tuggerpump, med vippa, R25
2-5 arbetsdagar
Xylem, Flygt, Kopplingsfot, 50/50
2-5 arbetsdagar
Wilo, DrainLift Box 32/11, Pumpstation, anslutningsklar
2-5 arbetsdagar
Xylem, Flygt, Kopplingsfot, DN80
2-5 arbetsdagar
Baga Kompus - Pumpstation Villa 60-70
BAGA Water Technology
0 kr
7-10 arbetsdagar
Wilo, DrainLift TMP 40/8, Minipumpstation
2-5 arbetsdagar
Wilo, DrainLift Box 40/10, Pumpstation, anslutningsklar
2-5 arbetsdagar
Xylem, ELS 1, Larmskåp, Standard
2-5 arbetsdagar
ABS, Larmenhet, väggmonterad
2-5 arbetsdagar
PUMPSTATION HIDRAINLIFT 3-24 DN32 WILO
WILO Sverige AB
9720 kr
2-5 arbetsdagar
Wilo,Hi DrainLift TMP 3-37, Minipumpstation
2-5 arbetsdagar
Wilo pumpst  ws400/tmw32/8
WILO Sverige AB
17250 kr
2-5 arbetsdagar
Wilo pumpst drainlift tmh
WILO Sverige AB
17013 kr
2-5 arbetsdagar

Pumpstation för villa från WILO, BAGA och Debe

I sortimentet finns många välkända varumärken som WILO, BAGA och Debe. Det är återförsäljare som är ledande inom sitt område och det gör dem till ett populärt val hos både privatpersoner och företag. Utöver kompletta pumpstationer har vi även separata delar och tillbehör, vilket gör att vi alltid kan erbjuda en lösning för dig och dina behov. Vi har stor erfarenhet av branschen och kommer gärna med goda råd kring ditt val av pumpstation.

Pumpstation för alla former av spillvatten

Spillvatten är det som vanligtvis kallas för avloppsvatten, det vill säga allt vatten som kommer antingen från toaletten eller hushållets BDT-vatten (bad, dusch och tvätt). Den sortens vatten ska inte komma ut i naturen eftersom det är skadligt både för miljön och människors hälsa med alla kemikalierna. Tyvärr kan detta ske om nätet blir överbelastat och det blir stopp. Med pumpstationer får vattnet hjälp att transporteras vidare närmaste högre punkt, och sedan fram till reningsverket.

Rostfria och skärande pumpar – som 3-fas eller 1-fas

I pumpstationen kan du sätta in en rostfri och skärande pump som är antingen 1-fas eller 3-fas. En fördel med 1-fas är att dem kan drivas med ett mindre elverk om det skulle inträffa ett strömavbrott. En 3-fas belastar strömmen på ett jämnare sätt, vilket är positivt om fastigheten har många eldrivna produkter som behöver vara igång samtidigt. Att pumpen är skärande innebär att den finfördelar avloppet till små partiklar, allt för en så smidigt hantering som möjligt. Att välja en rostfri pump är klokt då det är ett hållbart alternativ som är relativt fritt från underhåll.