Personlig service Säker betalning Snabba leveranser Fraktfritt över 1500:-   

Varmvattenberedare från Nibe & METRO m.fl.

Stor och liten varmvattenberedare

Hur stor varmvattenberedare ska man satsa på? En generell tumregel är att 200 liter räcker till ett hushåll på fyra personer. Här på dinvvsbutik.se erbjuder vi varmvattenberedare både stora och små modeller i storlekar från 30 liter upp till 300 liter.

Bläddra i vårt sortiment för att hitta produkter från kvalitetstillverkare som Bosch, Metro Therm, Nibe och flera andra. Är du osäker på vilken varmvattenberedare du behöver till just ditt hushåll? Välkommen att kontakta oss, vi svarar gärna på dina frågor.

Storlek för fritidshus, sommarstuga, husvagn och båt

Söker du varmvattenberedare till ett fritidshus? Vi har stor erfarenhet av mindre beredare och erbjuder ett brett sortiment att välja mellan. För en sommarstuga räcker det fint med en modell på upp till 60 liter.

Är du istället ute efter en varmvattenberedare till husvagn? Här beställer du enkelt och smidigt hem din nya beredare för snabb och tillförlitlig varmvattentillgång i husvagnen. För dig som är båtägare erbjuder vi varmvattenberedare för båtar till riktigt bra priser. Utforska vårt sortiment redan idag!

Köp rostfri varmvattenberedare med lång livslängd

Att välja en varmvattenberedare med rätt material är viktigt, annars riskerar du att förkorta livslängden. Har du vattenkvalitet med lågt pH-värde och hög kolsyranivå passar en rostfri varmvattenberedare utmärkt. Hos oss hittar du varmvattenberedare i rostfritt stål till bra priser med smidig hemleverans.

Har du rätt korrosionsskydd som är anpassad efter vattenkvaliteten kan din varmvattenberedarens livslängd sträcka sig upp till 25 år. Vi har över 15 års erfarenhet av VVS-produkter online, välkommen att klicka hem din varmvattenberedare hos oss.

Från 30l & 50l till 100l, 200l & 300 liter

När du köper din varmvattenberedare från oss så kan du räkna med personlig service, snabba leveranser och inte minst bra priser. Välj mellan allt från 30 liter för fritidshuset, till 300 liter för villan med bubbelbad.

Hemmafixare eller företag spelar ingen roll, vi har hjälpt många nöjda kunder genom åren med sin nya varmvattenberedare. Söker du efter en specifik produkt? Använd sökrutan högst upp för att söka bland 50 000 artiklar och beställa hem snabbt och smidigt.