Personlig service
Snabba leveranser
Säker betalning
Fraktfritt över 1500:-

Mull-/torr-/specialtoaletter

Även om merparten av dagens vattenklosetter är tämligen snålspolande, är torrtoaletten svårslagen vad gäller miljöhänsyn. Dessutom är de idealiska i exempelvis sommarstugan, där användandet är säsongsbetonat och avloppslösningarna kan vara bristfälliga. En mulltoalett samlar avfallet i en behållare under toaletten, var det likt i en kompost bryts ned av mikroorganismer och därefter, om så önskas, kan nyttjas som gödsel. Välj elektronisk eller manuell drift ifrån Biolan, Cipax och Swedish Ecology – i vilket fall kan det inte bli mer naturligt!

Här finner du även vårt sortiment av Sanicompact-toaletter: ett slags allt-i-ett-wc med inbyggd malpump och minimal vattensförbrukning som kan installeras på platser med särskilda avloppsförhållanden. Oavsett om toaletten används permanent i hemmet eller sporadiskt i exempelvis båten, husvagnen eller gäststugan så är den ett tryggt, effektivt och hygieniskt alternativ till traditionella wc-lösningar.

Sorteringsordning:
Visningsformat:
 Triopart International AB 556569-3743   |   Telefon: 0533 - 106 50   |  Göstakrog 4 661 93 Säffle   |  Copyright 2016 Din VVS-Butik. All rights reserved.