Personlig service Säker betalning Snabba leveranser Fraktfritt över 1500:-   

Rumstermostater från ESBE

Köp rumstermostat online

Reglera temperaturen enkelt med en rumstermostat. Hos Din VVS-butik hittar du flera olika modeller som på ett smidigt sätt låter er anpassa temperaturen i hemmet. Vi har allt från modeller med vridreglage till de mer avancerade som styrs via en digital display där du kan välja mellan olika inställningar och lägen. Rumstermostaterna finns som elektroniska och mekaniska varianter och kan  exempelvis kopplas ihop med golvvärme. På Din VVS-butik handlar du till marknadsanpassade priser från välkända tillverkare – vi har allt för både hemmafixare och proffs.

ESBE Rumstermostat TMA110
ESBE AB
fr. 234 kr
2-5 arbetsdagar
QAA 35, Rumsgivare
Enertech Värme AB
3390 kr
2-5 arbetsdagar
Köp!
Info
ESBE rumstermostat TFC100
ESBE AB
1428 kr
2-5 arbetsdagar
Köp!
Info

Vad är en rumstermostat?

En rumstermostat hjälper till att skapa ett behagligt inomhusklimat. Den styr vilken temperatur radiatorer och/eller golvvärme ska ha. Hos flera modeller kan du även ställa in en viss temperatur på dagen respektive natten – allt sköter sig automatiskt. Tidigare var man tvungen att vrida och reglera på varje element, för att slutligen få till en bra temperatur. Rumstermostaten är en modern uppdatering. Den är möjlig att installera till de flesta system och fungerar till både värme och kyla.

Elektronisk rumstermostat från ESBE

ESBE grundades 1906 i den lilla byn Reftele i Gislaveds kommun, där huvudkontoret fortfarande finns kvar. I närmare 100 år har man tillverkat kvalitetsprodukter inom värme- och kylreglering. I sortimentet finns bland annat elektroniska rumstermostater. Fördelen med en elektronisk modell är att de kan monteras på önskad plats och går att ställa in på flera olika sätt för att uppnå önskad temperatur. Vid köp av en produkter från ESBE får du högsta kvalitet som håller under många år framöver.

Koppla till ställdon, pump eller panna

Det går att koppla och ansluta en rumstermostat till flera valmöjligheter. Ställdon, pump eller panna är inga problem. När det gäller ställdon kan termostaterna kopplas till 2-punkts eller med fjäderretur. Installation av en rumstermostat ger möjlighet att reglera värme respektive kyla på flera typer av enheter. Ett flexibelt hjälpmedel som enkelt kan hanteras av dig själv. Temperaturspannet som de kan användas till är mellan 5 och 35 grader. Vi på Din VVS-butik hjälper gärna till att hitta den rumstermostat som passar dig, ta gärna kontakt med oss!