Personlig service
Snabba leveranser
Säker betalning
Fraktfritt över 1500:-

Länspumpar och universalpumpar

När det har samlats vatten på fel ställe är en läns- eller universalpump ett oumbärligt verktyg som räddar situationen. Beroende på faktorer som utrymmets djup, storlek och vattentyp finns ett stort utbud av slitstarka modeller som lämpar sig för olika användningsområden. Din VVS butik har samlat marknadens bästa pumpar från välkända varumärken för professionellt bruk.

Brett utbud av länspumpar

Vi erbjuder ett brett utbud av grundvatten- och länspumpar för alla tillfällen. Här finner du dränkbara pumpar för länshållning av gruvor, fartyg, hamnar och byggarbetsplatser, men även enklare pumpar för fast eller tillfällig installation. Oavsett om du är i behov av en pump till brunnen eller för lätt förorenat vatten hittar du modeller med tillförlitlig prestanda från varumärken som Beulco, Grundfors, Debe, Wilo, ABS Pumpex och Gunnar Ahlman & Co här hos oss.

 

När du vänder dig till Din VVS butik kan du känna dig trygg med att du får den absolut bästa lösningen till ett bra pris. Sedan 2004 har vi levererat VVS-varor till privatpersoner och företag och har därmed en hel del erfarenhet i ryggen. Dessutom sätter vi högt värde i att kunna möta alla slags behov och utmaningar.

 

Idag har vi över 50 000 högkvalitativa produkter i vårt sortiment och vid köp över 1500 kr bjuder vi på frakten. Vi erbjuder säkra betalningslösningar och du har alltid 14 dagars öppet köp. För att du ska hitta den optimala produkten för ditt specifika fall har vi en aktiv kundtjänst dit du kan vända dig med frågor och funderingar, vi ställer gärna upp med tips och råd. Välkommen att beställa en pump från oss redan idag!

Sorteringsordning:
Visningsformat:
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla
Gråvatten Länspump RXM 3 20 GM
LÄNSPUMP SERIE RXM är en dränkbar länspump bra kvalitet och goda ...
3450 kr
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla
 Triopart International AB 556569-3743   |   Telefon: 0533 - 106 50   |  Göstakrog 4 661 93 Säffle   |  Copyright 2016 Din VVS-Butik. All rights reserved.