Personlig service Säker betalning Snabba leveranser Fraktfritt över 1500:-

Pumpar

Håll vattenmassorna borta och skapa ultimata förutsättningar för dig och dina medarbetare! Din VVS-Butik tillhandahåller pumpar i de flesta utföranden. Våra centrifugalpumpar med låg ljudnivå kan användas för vätsketransport i tryckstegringsanläggningar, privat vattenförsörjning, kyl- och luftkonditioneringsanläggningar, växthus och mindre industriella vattenförsörjningsanläggningar.

Grundvatten- & länspumpar

I sortimentet finns även ett stort urval av dränkbara grundvatten- och länspumpar designade för professionell länshållning av byggarbetsplatser, gruvor, fartyg, hamnar och översvämmade områden. Dessa pumpar erbjuder en utmärkt och tillförlitlig prestanda under hårda förhållanden.

Avlopps- & djupbrunnspumpar

Våra dränkbara avloppspumpar ger en driftsäker och ekonomisk pumpning av kraftigt förorenat avloppsvatten från kommersiella, industriella och kommunala anläggningar. Djupbrunnspumparna används för råvattenförsörjning till vattenverk, bevattning i växthus och lantbruk, grundvattensänkning, tryckstegring och i industriella anläggningar. Dessa pumpar är helt tillverkade i rostfritt stål vilket ger en verkningsgrad och lång livslängd. Motorskydd via CU 3.

Hittar du rätt pumpar? Ta en titt i vårt sortiment eller kontakta våra kunniga medarbetare så hjälper vi dig till rätt lösning!

Visa filter Dölj filter
Perfecta Cirkulationspump Core
Perfecta Pump AB
fr. 1595 kr
2-5 arbetsdagar