Personlig service Säker betalning Snabba leveranser Fraktfritt över 1500:-   

Pumpar

Köp dränkbar vattenpump online

Håll vattenmassorna borta och skapa de ultimata förutsättningarna för dig och dina medarbetare. Våra centrifugalpumpar med låg ljudnivå kan användas för vätsketransport i tryckstegringsanläggninar, privat vattenförsörjning, kyl- och luftkonditionering, växthus och mindre industriella vattenförsörjningsanläggningar.

En dränkbar vattenpump kan användas både för att dränera och pumpa bort vatten. Det är vanligt att använda dessa i vattenbrunnar för att pumpa upp vatten från ett djupt borrat hål. Vi erbjuder ett brett sortiment av vattenpumpar för borrad brunn och trädgård. Du kan också använd vattenpumpar till exempelvis båt och fritidshus, oavsett användningsområde finns det vattenpumpar i olika storlekar hos oss. Hittar du rätt pumpar? Ta en titt i vårt sortiment eller kontakta våra kunniga medarbetare så hjälper vi dig till rätt lösning!

Pumpar från Grundfos

En stor tillverkare av vattenpump är Grundfos. Grundfos har tillverkat vattenpumpar sedan 1940-talet och har under åren samlat på sig mycket kunskap. Det är rejäla pumpar som skapas för att vara hållbara och vattenbesparande. Ett svenskt företag som är medveten om de tuffa förutsättningar som svenskt klimat skapar. Förutom vattenpumpar från Grundfos har vi flera andra välkända varumärken som exempelvis pumpar från Perfecta. Det är alltid marknadsanpassade priser på alla varumärken och hemleverans på samtliga beställningar.

Visa filter Dölj filter
Underkategorier
1  2  3  4  5  6  7  8  ..36 Nästa »

Brett sortiment av pumpar

Hos oss hittar du pumpar från välkända varumärken. Vi har många dränkbara pumpar och vattenpumpar som har flera olika och breda användningsområden. Skapa en vacker effekt i trädgårdens fontän eller använd en vattenpump till företagets behov. Hos oss handlar både hemmafixande privatpersoner och företag som är i behov av vattenpump. Det kan vara en lite mindre vattenpump som är smidig för att pumpa ur vatten ur båten eller en större för att pumpa upp vatten ur ett djupt borrat hål. Välj pump utifrån hur den kommer att användas, om du vill fråga om råd och vägledning hjälper vi gärna till.

Vattenpump för brunn

Här hittar ni vattenpump för borrad och grävd brunn. En vattenpump till villa är skapad för att kunna pumpa upp vatten året runt. Det är viktigt att veta hur djupt ner vattenpumpen behöver vara då pumpen behöver vara kraftigare desto längre ner i hålet den placeras. Detta eftersom pumpen behöver orka pumpa upp vatten till ytan. Vi har lång erfarenhet av VVS-varor och hjälper gärna till för att ni ska hitta rätt i vårt breda sortiment. Välkommen till oss!