Personlig service
Snabba leveranser
Säker betalning
Fraktfritt över 1500:-

Vattenfilter

Vattenfiltrets funktion är, precis som namnet avslöjar, att filtrera vatten från ämnen som exempelvis järn eller kalk. Beroende på det specifika problemet finns olika typer av filter och Din VVS butik erbjuder ett brett sortiment av vattenfilter från välkända varumärken.

 

Ett avhärdningsfilter används för att avhärda hårt och kalkrikt vatten. Genom att installera ett avhärdningsfilter slipper du igenkalkade ledningar och en positiv konsekvens som vattenfiltret medför är att din konsumtion av hygien- och skönhetsprodukter minkar. Hos Din VVS butik finner du bland annat vattenvilter från MNV i flera storlekar och kapaciteter. Ett populärt val är den elektriska kalklösaren Aqua-2000 från Trebema.

 

I vårt sortiment finner du dessutom olika typer av dricksvattenfilter i kol, nylon och bomull samt tillbehör. Beulcos Blå Björn och Stora Björn är två omtyckta filter som använder omvänd osmos för att avlägsna dålig lukt och smak samtidigt som höga halter av onödiga salter och skadliga ämnen reduceras.

Vi hjälper dig att hitta rätt vattenfilter

Om du är på jakt efter ett vattenfilter för ett specifikt problem är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst. Under de år vi har varit aktiva i branschen har vi samlat på oss en hel del kunskap och erfarenhet, den vill vi gärna dela med oss av till dig. Vår målsättning är att hjälpa företag och privatpersoner med VVS-problem och förse er med högkvalitativa produkter för effektiva och hållbara resultat.

 

Idag har Din VVS Butik över 50 000 produkter från omtyckta varumärken i vårt sortiment. Vi förser hemmafixare och professionella företag med VVS-produkter för konkurrenskraftiga priser med snabb leverans. Som kund har du alltid 14 dagars öppet köp och vi bjuder på frakten över 1500 kr.

 

Välkommen att beställa vattenfilter från oss redan idag!

 

Din VVS butik - snabba leveranser, brett sortiment, personlig service och säkra betalningar.

Sorteringsordning:
Visningsformat:
1  2  Nästa »  |  Visa alla
Filterpatron 20
För Björnfilter L = 20". 20 micron.
283 kr
1  2  Nästa »  |  Visa alla
 Triopart International AB 556569-3743   |   Telefon: 0533 - 106 50   |  Göstakrog 4 661 93 Säffle   |  Copyright 2016 Din VVS-Butik. All rights reserved.