Personlig service Säker betalning Snabba leveranser Fraktfritt över 1500:-

Pumpanläggningar och pumppaket

Pumpanläggningar för egen brunn

Att få en egen brunn att fungera vid en fastighet kräver en del utrustning och tillbehör. För att förenkla detta kan du installera en så kallad pumpautomat. Den fungerar som en självgående pumpanläggning och är ett lättskött alternativ. Det som är viktigt att veta när du väljer pump är hur djupt borrhålet är och vilken sughöjd som krävs. Ju djupare brunn du har, desto starkare pump behöver du.

Pumppaket från Debe, Grundfos och Dahl

Två av de ledande tillverkarna på marknaden idag är de välkända varumärkena Grundfos och Debe. Deras pumppaket passar för exempelvis borrade brunnar, avlopp och bevattning. I paketen ingår bland annat pumpen, kablar, kopplingar och andra nödvändiga tillbehör. Att köpa från en ansedd tillverkare som Grundfos eller Debe innebär att du för hög kvalite och hållbara produkter som har en lång levnadstid.

Pumppaket SQ2-85 50m
Grundfos AB
18545 kr
2-5 arbetsdagar
Pumppaket sp2a-9 10m
Grundfos AB
17383 kr
2-5 arbetsdagar
Debe Dränkbar Universalpump med FRANKLIN-motor
2-5 arbetsdagar
Pumppaket sp2a-9 10m
Grundfos AB
19303 kr
2-5 arbetsdagar
Sq 2-55 pumppaket 50m, kompl.
Grundfos AB
19250 kr
2-5 arbetsdagar

Pumpanläggningar till sjövatten och avlopp

Om du har behov av att pumpa sjövatten är det nödvändigt att pumpen är dränkbar, vilket innebär att den fungerar även om den är helt under vatten. En dränkbar pump är även ett lämpligt val om pumpen ska arbeta i exempelvis en källare eller vid avlopp, då dem riskerar att utsättas för stora mängder vatten om det sker en olycka eller blir problem med driften. Hur stor pumpanläggning som behövs avgörs av hur stort behovet är av vattenvolymen som ska hanteras. Vi har ett brett sortiment med många olika modeller och hjälper gärna till med att hjälpa dig hitta rätt produkt för ert behov.

Pumppaket för grävd, borrad och djupborrad brunn

När det handlar om borrar är det viktigt att se till så att pumpen är anpassad för den typ av brunn som det gäller. En vanlig grävd brunn brukar ofta ha ett djup kring 5-7 meter, en borrad brunn är djupare än så och en djupborrad brunn är oftast minst 50 meter djup. De allra flesta brunnar som tas fram idag är djupborrade varianter. Hos oss på Din VVS-Butik.se hittar du lämpliga pumppaket för alla sorter av brunnar. Välkommen!