Personlig service Säker betalning Snabba leveranser Fraktfritt över 1500:-

Wanpan

Wanpan värmesystem är ett moduluppbyggt värmepanelsystem, beräknat för varmvattenuppvärmning via gaspanna, oljepanna, fjärrvärme eller liknande energikälla. Panelerna monteras på väggen längs med rummets golv, vilket ger såväl ett diskret utseende som en mycket effektiv och ekonomiskt gynnsam värmeomslutning.

Man kan med fördel använda Wanpan i hus med eluppvärmning som ska byggas om till vattenuppvärmning, då man har möjlighet att dra inloppsrör till andra rum bakom Wanpan-panelen och därmed slipper hugga upp golvet i flera olika ställen. Panelerna har anslutning för till- och returlopp vid sidan av varandra. Dessutom kan elinstallationer döljas bakom, och stickkontakter och strömbrytare monteras i, panelerna, så att sladdragning minimeras.

Wanpan, och dess eldrivna motsvarighet Elpan, ger samma temperatur i hela rummet och eliminering av drag samt köldras vid stora fönsterpartier, snabb temperaturreglering, varma och torra väggar och gör dessutom rummet mer lättmöblerat, vilket bidrar till ett bättre inomhusklimat som helhet och högre termiskt välmående i byggnaden.